Interieur Theaterkerk

Foyer

De foyer is de eerste ruimte bij binnenkomst. Een sfeervol grand-café met een gezellige bar en geweldige doorkijkjes naar het voormalige kerkplafond. Wat opvalt is de enorme kroonluchter, waarin 65 bollampen uit de oude kerk zijn verwerkt. De foyer is ruim genoeg om bezoekers van het theater een gezellige avond te bezorgen.  

Theaterzaal

Het kloppende hart van de Theaterkerk is de theaterzaal. Die is voorzien van een electrisch uitschuifbare tribune met 232 zitplaatsen. Daardoor is de ruimte multifunctioneel. Het theater heeft een vlakke speelvloer. Daarbij is het theater voorzien van een grid waaraan geluid en licht hangt. Ook hangt in de zaal een stevige beamer en een groot videoscherm.  

De akoestiek is goed dankzij de vele voorzieningen die hiervoor zijn getroffen. Zie ook het hoofdstuk 'techniek' hierover.

Naast de foyer is door een grote schuifwand de zijbeuk te gebruiken als aparte ruimte voor repetities en vergaderingen. Deze ruimte is ook voorzien van een beamer met scherm. De ruimte kan ook makkelijk bij de foyer getrokken worden.

Priesterkoor

Het priesterkoor is ook een zeer sfeervolle halfronde ruimte geworden. Wat opvalt zijn de fraaie glas in lood ramen en het hoge plafond. 

Overige ruimtes

Tenslotte telt de kerk nog twee kleine ruimtes die geschikt zijn voor kleine groepen.

Als geïnteresseerd bent in het huren van een ruimte dan verwijzen we u graag naar de pagina 'ruimte huren' op deze website